아프고 힘들더라도 이것도 살아있어야 느끼는거니까 - 순정에 반하다

Sunday, December 28, 2008

citer pasal aku plak...

result last sem dah dpt... well, not what i expected... 2.89... hmmm.... a lot of things i have to do overcome to gain a better result... this is the last chance... well, aku x nk beratkan kepala aku lg...

last friday, aku gi tgk wayang dgn my sisters... tgk citer HISTERIA... seram giler... aku rasa cam membazir plak sbb almost setiap masa aku tutup mata... takut dowh... rasa nk tgk blk pun ada... Liyana Jasmay mmg bagus giler dlm citer ni... as usual... sama mcm dlm KAMI... well, she's the best... jalan citer ni pun best gak... still terngiang - ngiang dlm kepala aku mentera dlm citer ni... takut... everytime aku teringat citer ni, it'll give me a goosebump... huhu..

then, hari Sabtu, aku gi keluar jln2 dgn schoolmates kat Mid Valley... at first diorg ajak tgk citer The Day The Earth Stood Still... tp aku sampai lmbt... so, diorg pun dh beli tiket, sbbkan kelambatan aku, aku x dpt la tgk citer tu... kitorg still hangout kat Domino's... then sumer blk... diorg la blk, aku x...

aku plak gi tgk citer Cicakman 2: Planet Hitam... aku nk sgt2 tgk citer tu... then, ada satu show jer kul 6:30pm... sbbkan nk tgk sgt, aku beli gakla... tgk jugak aku citer tu... last2, aku smpai rmh kul 10 lebih... huhu... ingat nk blk naik bas, tp driver bas nk rehat 20 min plak... then my mom ambik kat perhentian bas dpn KTM Subang Jaya...

Cicakman 2: Planet Hitam, so-so la... prof Klon x byk peranan sgt... CGI x secantik Cicakman first... tp at least it answered a lot of question dr Cicakman first la...

muka penat time tunggu bas... huhu... :(


citer Histeria! superb! congratz James Lee & Liyana Jamay... and not to forget, my mom's friend in the same course while she taking her Executive Diploma, Noris Naini...


Cicakman 2:Planet Hitam was a so-so...

Cicakman 2 nya tiket... kat Mid Valley...

Histerianya tiket kat The Summit...


tiket ada, tp citer x tgk... huhu.. :(





Trailer HISTERIA




Trailer CICAKMAN 2: PLANET HITAM

Jogathon PASUM 2008/2009

20 Disember haritu PASUM ada wat jogathon... ni kira ko-ko la... yelah, kitorg mana ada koko khusus cam dak matriks... so diorg watla aktiviti camni utk memenuhkan 10% nk masuk IPTA tu... aku cam biasa la, ada asma, so x lari... hehehe... nasib baik aku ada kwn, dia demam, so dia pun x lari...

ni muka bdk x lari... ^_^


sepatutnya ada lucky number... tp, as usual, no aku x brp nk lucky... :(


ni 2 org kwn aku yg join lari... farah & wanie... diorg antara yg ujung2 la... hehehe...


ini 3 org kwn aku... yg belakang tu Atie, tgh: Fiza, yg dpn Aisyah...


ni pun my fren gak, ika..


ni antara yg top 10 for boys la...


ni pun antara top10 gak...


ni yg champion for boys... tutormate aku plak tu... agak membanggakan la... congratz Nado @ Khairul Nizam...


ni masa sblm boys dilepaskan...


time ni dah dilepaskan dah...

yg toleh tu, kwn aku la... kwn a.k.a roommate...


ni time girls dilepaskan...

ni la friends aku sblm jogathon start...


Dr Azizan bg taklimat sblm larian dimulakan...

video video

ASEAN University Games 2008 KL

well, sbbkn dh lama x hupdate kat sini, byklah citer yg nk diciterkan...
aku beruntung sbb aku and others PASUM student dpt jd wakil UM utk Majlis Pembukaan AUG2008KL & Majlis Penutupan AUG2008KL... well, actually, kitorg jd wakil UM sbb budak fakulti sumer cuti... yg ada cuma kitorg jer... huhu... tp best gaklah sbb dpt libatkan diri dgn big event cam ni kan... tgk performance Mawi, Syafinaz & Zahid... part plg best ialah Zahid nyanyi lagu kitaorg... GEMURUH... kitorg semangat giler nyanyi lagu tu... performance Syafinaz pun best gak... naik bulu tengkuk aku bila dgr dia nyanyi... eventhough aku x dgr apa yg dia nyanyi, aku tetap kagum dgn performance dia...


ni kontinjen Malaysia


time ni, dah wrap up dah...


time nk blk...


stadium dh nk kosong dh...


ni time student UiTM buat performance... lawa giler.. seius wa cakap lu... mesti dh lama diorg berlatih..


ni kontinjen negara lain...




ni time majlis penutup kat stadium tertutup... time performance Combo UiTM...


time ni performance Syafinaz... performance dia mmg buat aku mesmerized... aku suker giler performance dia...


ni opening ceremony...
video video video
ni closing ceremony... syafinaz performance...