아프고 힘들더라도 이것도 살아있어야 느끼는거니까 - 순정에 반하다

Sunday, March 22, 2009

presentation Computer Science last week....

last week hari jumaat, 20 Mac 2009, aku ada presentation Computer Science tajuk Recursion... mlm2 sblm ni aku berjaga lama gak la... plg lewat pun kul 3 lebih la... tp ada grup lain tu sampai kul 6 pagi tu... huhu perghh... x tido... grup aku plak, nsb baik, ada Nellestein Nicholas... diala yg wat sumer program tu... programmer2 lain wat kosmetik la...
kitorg kalau dh jaga lewt2 ni, apalagi, cari mknnala.... first night, tapau mknn kat mamak, then, McD plak.... last night discussion, Nado belanja roti canai untuk sumer org... Thanks Nado... huhu... tp best la... sbb kitorgnya presentation was quite good... En Z pun impressed dgn kerja kitorg... best la... x sia2 tido lambat tau...


ni time Neil tgh trgkan program tu secara details...

ni, plak time Syazana, Amirul dgn Echa main prg lastik getah... hehehe... klakar diorg ni... cam bdk2... hehehe


rindu nk tulis blog....

Dah lama aku tak tulis blog... rindu gak... ok, aku nk citer what has happened to my life this past few weeks....
aku kuar jln2 dgn kengkawan setutor.... best gak.... kitorg g Mid Valley... main boling... makan2 kat Domino's, and tgk wayang... dgn diorgla aku tgk citer The Punisher: Warzone... best gak citer tu... dr kul 12 tgh hari bertolak, kul 8 mlm baru blk.... huhuhu....
ni masa kat Burger King....

time main boling.... bengang aku... asyik longkang jer.... jd Ratu longkang aku hari tu.... hehehehe...

time kat Domino's


ni la bdk2 tutor aku...




my pic with Nisa....



again... with Nisa... kat belakang tu, Nado..

Sean & Adin...


nak bayar ke Sean???


bdk laki klas aku, from left: Amirul, Zul(sit), Adin, Nizam...




Adin...

Minggu yang sama, 8 Mac 2009 aku ada Makan Malam Emas Asasi kat Palace of Golden Horses... 5 star hotel tu.... best giler... never been in that kind of hotel before this....
tgk bilik dia punya toilet je aku dh gayat semacam.... huhuhu.... batak giler kan??? hehehehe....
best gak la.. tp sedey sbb lps ni asasi pun dh hbs... ni jerla time nk bersama ngan kengkawan.... huhuhu...

ni buku thnn... batch aku... huhu




cenderamata yg kitorg dpt...





this is me seblum gi ke ball room... walaupun time ni mmg dh lmbt... huhu


me again... sblm lampu dimalapkan...



aku dgn kengkawan aku, farah and wani(roommate ku)



kiotrg bergambar terus lps pendaftaran....



the ball room before the function start...


bilik aku ngan kengkawan kat Palace of Golden Horses... room 5080


aku ngan Aisyah...


my friends and I, Abi, Echa,, Ati and me...



ni one of the appetizer... crabmeat soup... yummy...



the appetizer.... 4 seasons appetizer....




yummy.... yum2...


aku ngan Wawa... ssh nk amik gmbr dgn dia tau...


from left, echa, war, ati, aku...


lampu dh malap dh... time ni diorg wat gimik bawa kuar mknn...



aku dgn syuhada... dak tutor aku...



ni sumer dak2 tutor aku... form left: syud, aku, sean, hizami & adin....


last week, aku ingatkan nk tgk konsert AF... tp akhirnya aku gi tgk konsert nasyid yg bdk PASUM & APIDS anjurkan... mula2 aku antara 2 gak... nk g ke tak nak... akhirnya sbbkan aku dh beli tiket, aku pun g la jgk... da, aku rasa bersyukur sgt2 sbb Allah bawa kaki aku ni tgk konsert yg lbh elok dr AF... keesokan harinya aku tgk skit konsert AF tu, nasib baik aku x tgk mlm sabtu tu... sbb, boring giler... mmg x best langsung.... hambar la...

aku lg suker tgk nasyidnya performance... artis nasyid tu pun bkn calang2 grup, UNIC dgn DEVOTEES tu... aku dpt autograph diorg... and aku pun beli satu buku bertajuk: RIWAYAT BIDADARI SYURGA.... buku ni ada kisah2 pasal wanita Islam pada Zaman Rasulullah S.A.W.... best giler.... kisah yg plg blh wat aku nanigs dan tersentuh ialah kisah cinta antara Rasulullah S.A.W. dgn Khadijah r.a. aku terharu baca kisah ni... betapa dalamnya cinta Rasulullah pada Khadijah... aku betul2 kagum... byk lg la cerita2 yg menarik dlm buku ni... buku ni ditulis ooleh Munif Ahmad. Ahli grup nasyid Hijjaz. dia byk tulis lirik2 utk grup2 nasyid under syarikat dia, so, mana2 kisah yg ada lagu yg pernah dia tulis, dia sediakan sekali dgn lirik... best la... x sia2 kalau sesiapa yg beli....


ni grup Devotees....



ni plak grup UNIC...


Ni grup nasyid gabungan Pasum dgn Apids


ni time UNIC perform...


ni plak Devotees time perform... suke lagu tika dinihari diorg...