아프고 힘들더라도 이것도 살아있어야 느끼는거니까 - 순정에 반하다

Saturday, April 11, 2009

Exam Week!!!

Dah lama rasa x tulis blog ni... well kinda busy right now... aku x dpt nk blk rmh pun sbb skrg ni tgh final exam... next Thursday baru hbs... Cedeynya nk tglkan kengkawan kat PASUM ni... well, yela... tgk jer first entry aku kat blog ni, first2 je aku dh citer psl PASUM... sekarang ni rupa2nya dah almost setahun aku dkt PASUM ni... aku mybe akn check out dr kolej ni hari Sabtu or hari Ahad kot...

Talking about the exam, kinda crazy... paper calculus paper plg tension utk aku... soklan yg aku buat dr tutorial and test, tp aku lupa cmne nk buat bila kat dlm exam... skrg ni aku cuma blh b'tawakal jer.... InsyaAllah berkat usaha aku, Allah akan balas... Amin... itu je yg mampu aku lakukan skrg... nk nangis and termenung pun buat apa.... bukan blh buat blk pun test tu... btul x... so, redha jerla...

Minggu pertama exam dh hbs dh... tgl 3 major paper dgn paper BI jer... 3 paper lg tu, paper Inorganic chemistry, Probability and Statistics and last but not least is Physics paper... giler btul otak aku... huhu... well, for my future sake, I have to do this things... oklah, mls nk berceloteh pg2 ni... okla... bye2... see u next entry... ^_^